Tekstschrijver website

Waarom jouw nieuwe website een tekstschrijver nodig heeft

Waarom zou je eigenlijk een tekstschrijver voor je website inhuren? Je weet zelf toch het meeste te vertellen over je eigen onderneming? Jij kunt waarschijnlijk als geen ander vol passie vertellen over jouw product of dienst. Maar kun je er ook over schrijven? Het schrijven van goede teksten voor een website is echt een vak apart. Je wilt je lezers niet alleen informeren, maar ook overtuigen om jouw product te kopen of om jouw dienst in te schakelen. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je teksten goed gevonden worden door Google. En daar kan ik je bij helpen. Je bent immers ook op mijn website terecht gekomen via Google, toch?

SEO teksten voor jouw website

Je hebt niets aan een mooie, nieuwe website als deze niet goed gevonden wordt. SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, staat of valt met de teksten die op je website staan. Als freelance seo tekstschrijver weet ik waar goede webteksten aan moeten voldoen. Ik schreef hier eerder al een blog over: ‘Schrijven voor het web: 10 tips voor goede webteksten’.  

Ik ga op zoek naar de beste zoekwoorden voor jouw website. Want waar zoeken mensen naar als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Dat is een eerste belangrijke stap in het schrijven van goede webteksten. Daarna is het zaak om deze zoekwoorden op de juiste manier te verwerken in de teksten. In mijn blog ‘SEO-teksten schrijven: een stappenplan’ lees je welke 12 stappen nodig zijn voor het schrijven van goede seo teksten.

Als tekstschrijver schrijf ik professionele teksten die goed vindbaar zijn in Google én die de conversie van je website verhogen. Met de juiste content kun je immers meer bezoekers genereren. Daarnaast zorgen heldere en overtuigende teksten ervoor dat jouw bezoekers ook actie ondernemen, zoals het bestellen van een product of het invullen van een contactformulier. Professionele teksten voor jouw website, geschreven door een tekstschrijver, helpen echt om jouw bedrijf te laten groeien.

Professionele tekstschrijver website

Bijna dagelijks schrijf ik websiteteksten voor ambitieuze ondernemers. Ik werk zowel voor vaste opdrachtgevers als voor nieuwe opdrachtgevers. Als tekstschrijver kan ik over elk vakgebied schrijven. Zo schreef ik de afgelopen jaren over de meest uiteenlopende onderwerpen: van superfoods tot musea, van osteopathie tot eetstoornissen en van duurzame projecten tot teksten voor een coachingspraktijk of een stukadoor. Ik bijt me vast in elk onderwerp en schrijf heldere teksten waar gevoel in zit.

Ik breng jouw organisatie in de teksten tot leven. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jouw website teksten ook goed bij jou passen als persoon én bij jouw doelgroep. Daarom plan ik bij voorkeur eerst een telefonische intake in. Je mag me dan alles vertellen over jouw organisatie, jouw prachtige product of dienst, jouw wensen, ambities, dromen en ideeën voor de toekomst. Daarna ga ik aan de slag en vertaal ik jouw ideeën naar duidelijke teksten.

Ben je bezig met een nieuwe website en zoek je een professionele freelance seo tekstschrijver? Iemand die net zo enthousiast is als jij? Iemand die met je meedenkt en met liefde schrijft over jouw product of dienst? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ik reageer meestal binnen een dag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.