Mailings

Q2change voorkomt psychische uitval van medewerkers. Voor Q2change schreef ik enkele mailings op B1 niveau met betrekking tot mentale gezondheid. Deze mailings hebben tot doel om deelnemers een vragenlijst te laten invullen. Door het invullen van de vragenlijst worden deelnemers met een verhoogd risico op langdurige uitval tijdig opgespoord. Jouw mailings laten schrijven door een professionele tekstschrijver? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Portfolio - mailings schrijven

De verzuimaanpak van de meeste bedrijven is gericht op snel herstel van zieke werknemers. Maar dit is niet genoeg om het burn-outprobleem aan te pakken. Er moet meer gedaan worden aan het voorkomen dat werknemers ziek worden. Q2change focust zich als enige in Nederland volledig op secundaire preventie van psychische uitval. Om Q2change te ondersteunen met deze missie schreef ik enkele mailings op B1 niveau over werkstressoren. Bekijk hier ook mijn andere projecten.

Wen die schrijft goede teksten. Ze heeft voor ons een 5 tal mailings van hoge kwaliteit aangeleverd. Ik weet haar te vinden als ik weer wat nodig heb.
Thijs te Braake
Mede eigenaar / A&O-psycholoog