Interview bekende Nederlander

Voor het boek ‘Trots op de Markt’ had ik een heel leuk interview met een bekende Nederlander. Ik ben zelf natuurlijk ook erg benieuwd naar het eindresultaat! Op mijn pagina ‘Interviews’ lees je hoe een interview kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming.

Portfolio - interview boek

Voor het boek ‘Trots op de Markt’ interviewde ik een bekende Nederlander. In het boek worden verhalen gepubliceerd van bekende Nederlanders over hun liefde voor de markten in Nederland. Ben je op zoek naar een interviewer en tekstschrijver voor je boek of personeelsmagazine? Neem vrijblijvend contact met mij op. Of bekijk mijn andere projecten.

Wendy heeft ons geholpen bij het interviewen van bekende Nederlanders. Wendy heeft zelf het contact gelegd en het interview gedaan. Vervolgens heeft ze ook gezorgd voor een uitstekende foto erbij. We zijn bijzonder content met haar positieve instelling en de uitvoering van het geheel. Haar voorstel en initiatief heeft gezorgd voor een echt hoeksteen artikel binnen ons project. Het is erg prettig om met Wendy samen te werken. Beveel haar van harte aan.
Peter Kokkeler
Ondernemer / Eigenaar