Gedicht

Wil je een persoonlijk gedicht laten schrijven voor jezelf, voor je onderneming of voor iemand anders? Ik schrijf pakkende gedichten met een boodschap. Hieronder vind je één van mijn projecten waarbij ik een gedicht schreef voor een stichting. Het gedicht ging viral op Facebook. Wil je ook een gedicht laten schrijven voor jouw onderneming of stichting? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Portfolio - gedicht laten schrijven

Eind 2020 schreef ik dit gedicht voor Wensstichting SHAMAJO. Klik op de titel om het gedicht te lezen. Het beschrijft de gevoelens en gedachten van de doelgroep tijdens de coronacrisis. Het gedicht kreeg op Facebook meer dan 1.200 likes, is meer dan 2.000 keer gedeeld en heeft ruim 230.000 mensen bereikt. Enkele reacties: “zo waar en erg confronterend”, “wauw, geen woorden voor”, “heel mooi verwoord”, “dit komt binnen”, “heel herkenbaar”, “ontroerend” en “een moment van bezinning”. Het gedicht is geplaatst op de website van Wensstichting SHAMAJO, op de website van vakblad Klik (tijdschrift voor medewerkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg), in verschillende weekbladen en in het Brabants Dagblad. Benieuwd naar mijn andere projecten?

Wat een mooi, ontroerend, pakkend en de kern rakend gedicht. Hoe mooi is dit omschreven. Dit moet overal worden gedeeld.
Jan Kregting
Voorzitter