Zeg maar

‘WEN’

Mijn naam is Wendy Leemburg. Veel mensen noemen me ‘Wen’. In 2004 heb ik mijn studie Internationale Bedrijfscommunicatie aan de universiteit van Nijmegen afgerond. Inmiddels heb ik ruime ervaring opgedaan in verschillende communicatiefuncties: als communicatiemedewerker, webredacteur en tekstschrijver. Meer weten? Lees mijn blog (WEN die blogt) of neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Schrijven

met een pen

Schrijven is wat ik het liefste doe. Hoewel ik me graag bezig houd met websites, online teksten en social media, schrijf ik het liefst ‘gewoon’ met een pen en ‘gewoon’ op papier. Al schrijvende krijg ik steeds meer inzichten en popt de ene gedachte na het andere idee in mijn hoofd op. Gaandeweg krijgt het artikel vorm en ontstaat de nodige structuur. Humor als het kan, een pakkende titel en altijd een stukje positiviteit. Dat is kenmerkend voor mijn teksten.

Duurzame

projecten

Mijn ervaring als tekstschrijver en webredacteur zet ik graag in om de wereld een beetje groener te maken. De afgelopen jaren heb ik veel mogen schrijven voor organisaties die de wereld een beetje mooier maken. Ik schrijf graag inspirerende artikelen over duurzame projecten die bijdragen aan een beter milieu. Want duurzaamheid bereik je samen. Alle kleine beetjes helpen en leiden samen tot grote resultaten. Ben je bezig met een duurzaam project of product? En wil je hier bekendheid aan geven? Neem dan contact met mij op.