Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven door een tekstschrijver is altijd een goed idee! Goede webteksten zijn onmisbaar. Dat wil zeggen noodzakelijk. Je website is namelijk het eerste waar mensen naar kijken en hun informatie vandaan halen. Met een goed vindbare website én bezoekers die blijven hangen, heb je meteen al een voorsprong op je concurrent. Bovendien klikken je bezoekers dan vaker door waardoor je vindbaarheid in Google verbetert.

Waarom webteksten laten schrijven door een tekstschrijver?

  • Omdat je al heel lang dezelfde teksten op je website hebt staan;

  • Je je vindbaarheid in Google wilt verbeteren;

  • Omdat je het gevoel hebt dat het anders moet en beter kan;

  • Omdat je er zelf geen tijd voor hebt;

  • Of omdat je gewoon niet weet waar je moet beginnen.

Stel je eens voor dat je meer klanten krijgt door vindbare en aantrekkelijke teksten, geschreven door een professionele tekstschrijver. Fijn vooruitzicht toch? Neem contact met mij op voor goede webteksten die wél gelezen worden.

Webteksten laten schrijven? Zo ga ik te werk:

Informatie

Allereerst lopen we via de telefoon alle punten door. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep en wat verwacht je van hen? Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden?

Schrijven

Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van vindbare en aantrekkelijke webteksten. Rekening houdend met jouw wensen en eisen.

Controle

Tot slot geef je via telefoon of e-mail jouw feedback door. Ik zorg ervoor dat de teksten worden aangepast. Hierna zijn de teksten klaar voor gebruik!

Webteksten
SEO-teksten schrijven