Interviews afnemen

Persoonlijke verhalen, herkenbare ervaringen en geloofwaardige aanbevelingen. Door interviews te laten afnemen zorg je voor sterke marketingcommunicatie. Mijn inlevingsvermogen en oprechte interesse zorgen ervoor dat het gesprek soepel verloopt. Door het stellen van de juiste vragen en door écht te luisteren weet ik de kern van het verhaal direct te pakken.

De voordelen van een interview

  • Er komt gedetailleerde informatie vrij;

  • Er kan worden doorgevraagd naar gedachten, ideeën en achterliggende motivaties;

  • Een interview kan nieuwe inzichten opleveren;

  • Een interview kan overal plaatsvinden, zelfs telefonisch.

Sterke artikelen die herkenbaar zijn. Met eerlijke quotes en inzichten van de geïnterviewde. Persoonlijke verhalen om te gebruiken in je magazine, boek, nieuwsbrief, op je social media accounts of als testimonials (aanbevelingen). Neem contact met mij op voor de mogelijkheden om interviews te laten afnemen.

Interviews laten afnemen?

Informatie

Via de telefoon bespreken we eerst het doel. Waar heeft jouw bedrijf behoefte aan? Wie is de geïnterviewde? In welke media gaat het artikel geplaatst worden?

Interview

Via een telefonisch interview vertel je me alles wat ik moet weten. En ik typ meteen uit wat jij (of jouw klant) mij vertelt. Wel zo efficiënt!

Controle

Het uitgewerkte verhaal ontvang je zo snel mogelijk van mij via e-mail. Na jouw feedback pas ik het aan en daarna kan het verspreid worden via de gewenste communicatiekanalen.